Welcome to the Punch (2013) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Bine ati venit in capcana
Regia: Eran Creevy
Actori: James McAvoy, Mark Strong, Andrea Riseborough
Anul: 2013
Gen: Actiune, Crima, Thriller
Durata: 99 minute
IMDB: 6.1/10


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Welcome to the Punch

Jacob Sternwood, care a încălcat legea de nenumărate ori în trecut, este acum forțat să se întoarcă la Londra, când fiul său este implicat într-un jaf care a mers prost. Asta îi dă detectivului Max Lewinsky o ultimă șansă să-l prindă pe Jacob, omul pe care l-a urmărit fără succes atâta timp.

Un film decent, fără prea mari pretenţii, cu un scenariu întortocheat, cu multe goluri şi lipsit de profunzime. Ideea filmului părea bună, dar transpunerea scenaristică creează o ficţiune cu totul neverosimilă, departe de realitate. Personajele sunt slab conturate şi nu au personalitate; nu se explică de ce unii sunt infractori şi alţii poliţişti, vezi doar că unii că îi urmăresc pe alţii şi atunci te gândeşti că cei care fug primii trebuie să fie infractorii, iar cei care îi urmăresc sunt poliţiştii.

Nu se spune ce au făcut infractorii de sunt urmăriţi, cum au ajuns poliţiştii să dea de urma lor, cum au găsit indiciile care îi incriminează, doar urmăriri neimpresionante, schimburi de focuri şi replici fără miez. Scenele de acţiune sunt clişeistice şi neverosimile, iar interpretările doar OK. Viziunea regizorală este slabă, regizorul fiind un quasidebutant lipsit de experienţă şi chiar de talent.