Way of the Wicked (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Drama, Groaza, Thriller
Producator(i): Matthew Robert Kelly
Regia: Kevin Carraway
IMDB: 3.8
Actori: Vinnie Jones, Christian Slater, Emily Tennant


Eu nu am fost într-adevăr că familiarizat cu calea celor răi, dar când am ajuns mâinile mele pe o copie m-am gândit că sună destul de promițător. Am făcut un pic de cercetare pe el on-line înainte de l-am privit și am văzut că majoritatea comentariile dupa aceasta au fost mai puțin spumante. Totuși, m-am dus în ea cu o atitudine optimistă și a dat o lovitură, și mă bucur că am făcut pentru că atunci când totul a fost spus și făcut am ajuns într-adevăr săpat din Way of the Wicked. În general m-am gândit că a avut o premisă interesantă. Ea mi-a amintit o mulțime de uitat (si mai ales neapreciat) Filmul tem de niciun rău de la 1,981 amestecat cu Carrie cu unele elemente subtile Slasher flick aruncat în pentru o bună măsură. M-am bucurat cu adevărat povestea și a avut loc atenția mea tot timpul, ceea ce o mulțime de filme le-am văzut în ultima vreme nu au reușit să facă. M-am gândit că a fost bine scris și de divertisment și am avut o mare de timp uitam aceasta.

Mi-a plăcut in Way of the Wicked, faptul că acesta conține un pic de mister, de asemenea. Se păstrează te ghicitul despre o serie de lucruri și am avut o explozie încearcă să pună toate piesele împreună înainte de toate a fost în cele din urmă a arătat la sfârșitul anului. Este într-adevăr Robbie Antihrist? E în spatele crimelor bizare și întâmplări generale înfiorător care par să aibă loc ori de câte ori este în jurul valorii de (și, uneori, chiar și atunci când nu este)? Ce este de fapt treaba cu preotul (care este un pic înfiorător în dreptul său propriu), care este obsedat de Robbie și de ce este el atât de convins că el este răul suprem? Dacă vă bucura de o doză sănătoasă de mister (și o porție egală de suspans), cu filmele de groază, atunci acest lucru este filmul pentru tine.

Există o poftă de mâncare drăguț spre sfârșitul Way of the Wicked care am crezut ca a lucrat destul de bine. Pentru a fi sincer chiar nu este asa de greu să dau seama dacă să acorde o atenție aproape de restul filmului (l-am văzut venind destul de devreme), dar încă pietre și l-am săpat. Unele alte comentatorii online au plâns de faptul că a fost prea ușor să-l tot dau seama și în timp ce o parte din mine este înclinat să fie de acord cu ei am încă mai trebuie să dea recuzita scriitorului Matei Robert Kelly, deoarece cred că este încă în vigoare, indiferent. M-am gândit că a fost un frumos atinge și lasă lucrurile larg deschise pentru o continuare. Știu că nu m-ar deranja văd o continuare a poveștii și cred că aceasta are un potential real de a fi minunat dacă este făcută corect.

De asemenea in Way of the Wicked, mi-a plăcut într-adevăr personajele, de asemenea. Vinnie Jones este incredibil de simpatic ca personajul principal al John. A fost un pic ciudat la început să-l vadă ca pe un tată singur grijuliu cu o fiică adolescentă, din cauza rolurilor am folosit să-l vadă în Way of the Wicked (Îl voi vedea, probabil, întotdeauna Juggernaut din X-Men), dar el reușește să tragă l destul de bine. M-am gândit relația sa complicat cu fiica sa Heather (care merge de la rău în mai rău odată Robbie intra imaginea și devine interesul ei dragoste) a fost interesant și credibil.

In Way of the Wicked, Christian Slater este de fapt destul de bun, precum și părintele Henry, care este, în principiu Dr. Loomis a lui Robbie Michael Myers. Personajul meu preferat, fără îndoială, deși a fost Robbie (jucat strălucit de Jake Croker), care a fost înfiorător ca dracu ‘și criptic un minut din Way of the Wicked și un pic trist și deprimant următorul. Chiar mi-a plăcut, chiar dacă el este, în esență, personajul negativ al filmului si am fost de fapt înrădăcinare pentru el cea mai mare parte a filmului (mai ales atunci când este agresat de către Heather așa-numitele prieteni care sunt toate o grămadă de nemernici care se încheie tot cu obtinerea ceea ce merită). Toate în toate mi-a placut cel mai mult dintre personaje (cu excepția Heather, care a fost un pic prea whiney și insipid pentru gustul meu), și sa gândit că exprimate a facut o treaba mare de a le aduce la viață.