War Story (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Drama
Producator(i): Kristin Gore, Mark Jackson
IMDB: 4.0
Regia: Mark Jackson
Actori: Catherine Keener, Hafsia Herzi, Ben Kingsley


Dramă War Story regizorul Mark Jackson este un studiu rece în durere încearcă Catherine Keener ca fotograf-zonă de război spulberat de experiențele sale din Libia. Dar Jackson și co-scenaristul Kristin Gore au structurat filmul ca un mister, așa că nu știu cu adevărat cine personajul Keener este sau ceea ce sa întâmplat cu ea până la aproximativ o oră în timpul de 90 de minute de funcționare. În schimb, Keener lui Lee fumează și sulks. Ea apare pastile și evită apeluri de la editor ei. Ea găuri până în întunericul de o cameră de hotel rar siciliană că ea insistă menajera nu ar trebui să curat. (De fapt, toate interacțiunile sale cu alte persoane sunt uniform concis.) Când a nu părăsească sala, bleary-ochi, Jackson ei urmează în fotografii de urmărire, Dardennes stil pe jos holuri de hotel bland si prin strazile orasului înnorat. Există o uniformitate amortire în ton la fiecare loc ea se duce și tot ceea ce face.

Desigur, un film War Story despre o femeie care suferă de tulburare de stres post-traumatic nu ar trebui să fie o revoltă râs, dar ar trebui să ofere cel puțin unele sclipiri de umanitate pentru a ne angaja și să păstreze ne agățat pe. “War Story” este vorba de retinere la sursa informații-cheie, dar e prea apatic pentru a fi captivant, în primul rând. Este nevoie de un timp extrem de lung pentru a stabili izolarea lui Lee; Primele 13 de minute sunt în esență fără cuvinte. Toate tipurile de alegeri sunt derutant aici, începând cu plasarea Keener în acest tip de rol. Atât de mult din ceea ce a făcut-o atât de atrăgătoare pentru atât de mult timp, mai ales în munca ei cu Spike Jonze și Nicole Holofcener-un naturalism este zesty, o sinceritate și o earthiness care permite ea pentru a face o conexiune instantanee, indiferent de caracterul. Toate acestea au fost deposedat departe aici, și ceea ce a mai rămas este un shell dour.

Dar Lee crede că poate fi găsit mântuirea ei, atunci când ea întâlnește Hafsia (Hafsia Herzi), un tânăr refugiat tulbure, care au nevoie de un avort. Hafsia se întâmplă să semene cu o femeie tânără în Libia care ea fotografiata de doliu pe corpul fratelui ei ucis. În acest sosia, Lee vede o oportunitate pentru răscumpărare spirituală OR poate doar o distragere a atenției de la propriile probleme. Relația lor este la fel de vag este atât de mult altceva în film War Story, dar în cele din urmă se pare că frontieră pe co-dependenta, cu cele două femei ascunde împreună în camera de hotel și chiar împart același pat, platonic in War Story – Poveste de Razboi. Chiar introducerea de Hafsia nu anima lucrurile; e ca low-cheie și enigmatic ca Lee este. O întâlnire cu un vechi prieten și coleg arunca în cele din urmă o lumină pe situația lui Lee. A jucat de un Ben Kingsley abia-acolo într-o pierdere masivă de un talent falnic. Vorbind de decizii derutante, Kingsley este, în principiu pe ecran timp de aproximativ cinci minute, și când vom vedea primul l întâlnirea cu Keener, e de la distanță la un unghi mare. Discutarea lor are loc într-o cameră întunecată într-o ia mult timp, extrem de iluminare din spate in filmul War Story.