Testoasele Ninja – Teenage Mutant Ninja Turtles (2014) Online Subtitrat


In filmul Testoasele Ninja – Teenage Mutant Ninja Turtles online subtitrat, New York are nevoie de eroi, caci Shredder si Clanul Piciorului au pus mana pe tot, de la politie, la politicieni. Viitorul se arata sumbru pentru locuitorii metropolei pana in momentul in care niste frati renegati ies din dedesubturile orasului pentru a-si implini destinul de Testoase Ninja. Testoasele se vor alia cu curajoasa reporterita April O’Neil (Megan Fox) si cu cameramanul acesteia, Vern Fenwick (Will Arnett) pentru a salva orasul si pentru a da in vileag planurile diabolice ale lui Shredder.

Testoasele Ninja – Teenage Mutant Ninja Turtles este bazat pe personajele create de PETER LAIRD si KEVIN EASTMAN. Dupa un scenariu de JOSH APPELBAUM & ANDRE NEMEC si EVAN DAUGHERTY. Producator e MICHAEL BAY (franciza-blockbuster Transformers), iar regizor, JONATHAN LIEBESMAN (Wrath of the Titans).


Regia: Jonathan Liebesman
Actori: Megan Fox, Jeremy Howard, Alan Ritchson, William Fichtner
Anul: 2014
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
Durata: 101 minute
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Testoasele Ninja - Teenage Mutant Ninja Turtles (2014) Online Subtitrat
Testoasele Ninja - Teenage Mutant Ninja Turtles (2014) Online Subtitrat in Romana
Testoasele Ninja - Teenage Mutant Ninja Turtles (2014) Online Subtitrat In filmul Testoasele Ninja - Teenage Mutant Ninja Turtles online subtitrat, New Yor
Editor's Rating:
4