Snitch (2013) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Capcana
Gen: Actiune, Drama, Thriller
Producator(i): Justin Haythe, Ric Roman Waugh
IMDB: 6.5
Regia: Ric Roman Waugh
Actori: Dwayne Johnson, Barry Pepper, Susan Sarandon, Jon Bernthal


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Snitch (2013)

Un tată disperat încearcă să-și salveze fiul adolescent de la o condamnare nedreaptă la închisoare infiltrându-se într-un cartel de droguri extrem de periculos.

John Matthews (Dwayne Johnson), un om de afaceri, este devastat când fiul său de 18 ani, Jason (Rafi Gavron) primește o condamnare minimă de 10 ani într-o închisoarea federală după ce e prins cu un pachet pe care i l-a dat un prieten, iar în pachet se aflau, fără ca băiatul să știe, droguri. Jason refuză oferta ambițioasei procuroare Joanne Keeghan (Susan Sarandon) de a i se reduce sentința dacă e de acord să se “fabrice” dovezi împotriva altcuiva, așa că singura soluție pe care o vede tatăl său este să o convingă pe Keeghan să intre sub acoperire în gruparea de traficanți.

John își croiește; astfel; drum în gruparea extrem de violentă condusă de Malik (Michael Kenneth Williams); un traficant de temut; dar; în eforturile sale de a-și salva fiul compromite un alt om nevinovat (Jon Bernthal). Când dă ; în mod neașteptat; peste un jucător extrem de important; membru al unui mare cartel de droguri mexican (Benjamin Bratt); acțiunile lui John; deja periculoase; se transformă acum într-un joc cu potențial letal.