Ragnarok (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Aventura
Producator(i): John Kåre Raake
IMDB: 5.9
Regia: Mikkel Brænne Sandemose
Actori: Nicolai Cleve Broch, Pål Sverre Hagen, Sofia Helin


O acțiune-aventură somnoros, dar plăcut surprinzătoare, “Ragnarok” este rar clona Spielberg care se simte ca aceasta a fost făcută de oameni care știu nu numai ce le place despre filmele lui Spielberg, dar sunt capabile de a evoca ei. Sigurd (Pal Sverre Hagen), un arheolog cap-in-the-norii care se terorizat de un monstru uriaș șarpe în timp ce caută pentru artefacte vikinge, este o încrucișare între Indiana Jones și Dr. Alan Grant. Care este de a spune: el e un tata singur benign egocentric, care realizează până la sfârșitul filmului care cunoașterea ar trebui să fie împărtășite, nu monetizare, iar femeile și copiii nu sunt accesorii. Quest Sigurd îl acordă perspectivă reală, și îl face să realizeze că el nu e diferit de șeful său zgârcit, subiecții cu cap puternic, sau tormentor serpentine. Aceste revelații modest desfășoară în ritmul lor propriu pe îndelete, și sunt completate de unele modest impresionant film de cărămidă și mortar de acțiune, în special o bună utilizare a fotografiei slow-motion, și o piesă set zipline interesant. “Ragnarok” ar putea sta pentru a fi un pic mai puțin timidă, dar, de asemenea autostrada dovedește că nu aveți nevoie să fie bombastic de a fi interesant.

“Ragnarok” începe cu o prefață obosit, superficială: în secolul al 9-lea, o grămadă de prost-rezistente Vikings stabilite pentru a testa entuziasmul lor. Ei ajung obtinerea atacat de un șarpe uriaș. Șarpele nu obține cu adevărat să mizerie pe nimeni, și vikingii sunt afișate numai furișându în jurul pentru un pic. Care e de rahat, deoarece acest intro înlocuitor ar trebui să dețină mai mult de telespectatori timp de o oră, când ajungem prima scenă de acțiune majoră a filmului. Apoi, din nou, că deficiență nu este un astfel de lucru rău atunci când ia în considerare cât de eficient sunt stabilite personajele filmului și preocupările de o oră. E ușor să ierte creatori “Ragnarok” “pentru ceea ce au trecute cu vederea, având în vedere micile atinge, personale aruncate în .

Când ne vom întâlni în primul rând Sigurd, un văduv cu doi copii, el are doar ochii pentru slujba. E obsedat de unele rune recent descoperite, dar banii-oamenii care plătesc pentru cercetarile sale nu sunt impresionat de pasiunea și cunoștințele teoretice. Deci echipe Sigurd până cu colegii arheolog Allan (Nicolai Cleve Broch) și asistent de cercetare Elisabeth (Sofia Helin), și trage copiii lui la Finmark, partea de nord-mai Danemarcei, în căutare de grant-vrednic pradă.

Iată unde “Ragnarok” dovedește că creatorii săi primi cat de important este caracterizarea pentru succesul de fantezii Spielberg, cum ar fi “Jurassic Park” și “Întâlniri trage in jos de-a treia Tip.” Nici Sigurd nici Elisabeth trebuie să treacă prin soneria pentru a dovedi că sunt zvăpăiat în rezolvarea problemelor care pot, de asemenea, destul de empathize să aibă grijă de copii. Nu este un ori / ori afacere. Elisabeth pune un punct de amendă pe această noțiune, atunci când ea zâmbește și spune fiica lui Sigurd Ragnhild (Maria Annette Tandero Berglyd), care “de familie nu este într-adevăr treaba mea.” Apoi, ea zâmbește călduros după Ragnhild îi spune de trecerea mamei sale, si se raspandeste prin pulverizare bug pe fața fetei. Este un emoționant, moment de mici, care sună adevărat datorită Berglyd și Helin lui chimie aparent.