Planeta uitata – Oblivion (2013) Online Subtitrat


Gen: Actiune, Aventura, Mister
Producator(i): Karl Gajdusek, Michael Arndt
IMDB: 7.0
Regia: Joseph Kosinski
Actori: Tom Cruise, Morgan Freeman, Olga Kurylenko, Andrea Riseborough


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Planeta uitata – Oblivion

Într-un viitor îndepărtat, în care Pământul a evoluat dincolo de orice recunoaștere, confruntarea unui om cu trecutul îl va duce într-o călătorie până la finalul căreia va trebui să lupte ca să salveze omenirea.

Jack Harper (Cruise) este unul din ultimii reparatori de drone staționați pe Pământ. Parte a unei masive operațiuni de extracție de resurse vitale, după decenii de război cu extrem de periculoșii Scavi, misiunea lui Jack se apropie acum de final.

Trăind și patrulând de la sute de metri deasupra pământului, Jack își dă viața peste cap când întâlnește o frumoasă străină, pe care o salvează dintr-o epavă a unui vehicul spațial prăbușit pe Pământ. Sosirea ei declanșează o serie de evenimente care îl forțează pe Jack să pună sub semnul întrebării tot ce știa până acum. Din acel moment, soarta omenirii se află în mâinile sale.

Alături de Cruise îi regăsim pe MORGAN FREEMAN (The Dark Knight Rises, Wanted) în rolul lui Beech. Liderul unui grup de supraviețuitori care pun sub semnul întrebării motivațiile lui Jack. OLGA KURYLENKO (Quantum of Solace, Seven Psychopaths), ca Julia Rusakova, călătoare care a străbătut prin timp. Si spațiu în căutarea iubirii adevărate. ANDREA RISEBOROUGH (W.E., Happy-Go-Lucky) ca Victoria “Vika” Olsen. Coordonatorul de zbor al lui Jack care e gata să părăsească pentru totdeauna Pământul. NIKOLAJ COSTER-WALDAU (Mama, Game of Thrones) ca Sykes, comandantul secund al revoluției și primul care vrea ca Jack să fie eliminat, precum și MELISSA LEO (The Fighter, Frozen River) ca Sally, ofițerul care răspunde de evacuare și care are propriile ei țeluri ascunse.