Nu ești tu – You’re Not You (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Drama
Producator(i): Shana Feste , Jordan Roberts
IMDB: 7.4
Regia: George C. Wolfe
Actori: Hilary Swank, Emmy Rossum, Josh Duhamel


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Nu ești tu – You’re Not You

Filmul narează povestea lui Kate (Hilary Swank), o tânără de 30 de ani a cărei viață e dată peste cap când este diagnosticată cu o boală devastantă și incurabilă: scleroza laterala amiotrofica. Kate și soțul său, Evan, (Josh Duhamel), în căutarea unei infirmiere, ajung la Bec (Emmy Rossum), o studentă care a răspuns fără să se gândească la anunț, neavând nici cea mai mică experiență.

Singurul motiv care m-a determinat sa văd acest film a fost, recunosc, faptul că în el a jucat Hilary Swank , una din actrițele mele preferate. Deși una din urâțelele cinematografiei contemporane, Swank e un talent real, mai ales atunci când e distribuită în drame. Povestea nu e nici una noua, nici emoționantă până la lacrimi, nu înainte de a ajunge la punctul culminant, dar pe mine m-a prins, mi-a transmis o stare aparte, mai ales în minutele de încheiere. Filmul m-a și plictisit, pe alocuri.

Pot spune că după prima jumătate de oră, anticipam perfect finalul, reușit, după părerea mea. De altfel, întregul film este o reușită, cel puțin față de multe altele, mult mai mediatizate. Pot spune chiar că Hilary Swank putea primi o nominalizare pentru rol la Globuri sau la Oscar. Și nu ar fi fost deloc ceva ieșit din comun.