Louis Cyr (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Biografic, Drama, Istorice
Producator(i): Sylvain Guy, Paul Ohl
IMDB: 7.5
Regia: Daniel Roby
Actori: Antoine Bertrand, Elias Toufexis, Gil Bellows, Rose-Maïté Erkoreka


Acest film Louis Cyr biografic mutarea este povestea lui Louis Cyr, care la un moment dat a fost cel mai puternic om din lume. Louis Cyr, jucat de Antoine Bertrand, este un analfabet erou timid, franceză canadiană care a demonstrat puterea lui impresionanta prin ridicarea unui stanca uriasa in timpul unei lupte. De acolo Cyr decide să-și arate talentele sale cu circ pentru a face mai mulți bani, atunci el a fost obtinerea de la fabrica de textile a fost de lucru la. Louis Cyr spune povestea inspirat de un om care a trecut prin faima și gloria de a fi cel mai puternic, până la sfârșitul vieții sale în cazul în care îl vedem lupta pentru a păstra titlul el a lucrat din greu pentru. De asemenea, vom ajunge pentru a vedea o poveste de dragoste emoționantă între Cyr și soția sa, precum și experiența relatia cu fiica sa. Acesta este un film biografic secolului 20 nu vrei să ratezi.

Am fost capabil de a vedea “Louis Cyr” în locul a fost creat, Quebec. Am fost îngrijorat că nu ar fi în măsură să înțeleagă filmul, pentru că este inițial în limba franceză, și noroc pentru mine, o mare parte din filmul a fost în limba engleză, cu subtitrare în franceză, hotărând a fost făcut acest lucru strălucit am putut înțelege tot ceea ce se întâmplă în ciuda unei bariera lingvistică ușoară. În general, acest film este frumos făcut. Este o poveste umană foarte impresionant, istoric interesant și estetic interesant.

Louis Cyr este de la un oraș mic numit St-Jean-de-Matha (care a cunoscut un boom în turism, după filmul a fost lansat!) Împreună cu soția sa, Melina Comptois Cyr (Rose-Maïté Erkoreka). El a început prin colaborarea cu un promotor oraș mic să-și arate puterea lui, mai târziu pentru a merge la Montreal, unde a atras în cele din urmă un ochi de mare promotor american, Richard Kyle Fox (Gil Bellows). Fox a adus apoi Cyr în Anglia pentru a contesta așa-numit om puternic din lume la momentul respectiv. Ne ajunge pentru a vedea Cyr efectua cea mai mare dintre punctele forte în timpul acestor scene cu promotorii ca o platformă de ridicare cu mai multe oameni în picioare pe ea, este foarte enteraining și în multe momente, de suspans.

Unul dintre principalele motive m-am bucurat acest film este din cauza Antoine Bertrand. El a descris un personaj care a fost o bază lui underdog. Aceasta poveste de determinare și tărie (literalmente) nu a fost cheesy sau un clișeu ca majoritatea filmelor Louis Cyr de a încerca aceste emoții cad pradă. Relația lui cu soția sa, Melina, de asemenea, ma impresionat. Au fost o mulțime de momente care nu au nevoie de cuvinte pentru a ajuta publicul să înțeleagă scena. Soț și soție părea să știe ce celălalt a fost de gândire într-un mod foarte cinstit și frumos. De asemenea, vom descoperi cea mai mare sa weakness- analfabetismului lui. Publicul este atins de lupta tăcut pentru a ascunde incapacitatea lui de a citi. Acest lucru la făcut educație valoare mai presus de toate. Acest lucru a făcut fiica lui privi în sus la el și care a vrut nimic altceva decât să fie puternic, la fel ca și tatăl ei. Acesta a fost revigorant pentru a vedea un film care nu mi-amintesc de un cântec de dragoste lame sau un card Hallmark.