I Give It a Year (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Comedie, Romantice
Producator(i): Dan Mazer
IMDB: 5.7
Regia: Dan Mazer
Actori: Anna Faris, Rose Byrne, Simon Baker, Rafe Spall


Vizionarea I Give It a Year un nou comedie romantică regizată de Dan Mazer (a scris, de asemenea, scenariul), este o experiență bizar. Nu e romantic în cea mai mică, și este destul de comedie pe ocazie, dar părțile nu se potrivesc împreună, la toate. Acesta labagii de-a lungul pe cont propriu traiectorie zimțate, cu un suflet prostie pe moarte pentru a trecut prin și să preia, dar nu destul de reușită, iar rezultatul final este cu adevărat ciudat. I Give It a Year nu este în mod clar interesat de comune clișeele genului, deși a declarat clișee sunt prezente și recunoscute. Titlul numai indicii SUA în atitudinea filmului despre căsătoriei în cauză. Distributia este teribil (de la cablurile până la cei care au una sau două linii), și există o serie de secvențe care au făcut să râd cu voce tare, dar filmul ca întreg este derutant. Secvența de deschidere prezintă un montaj de o relație între vârtej Josh (Rafe Spall) și Nat (Rose Byrne). Se căsătoresc șapte luni de la prima lor întâlnire. În timpul ceremoniei de nuntă, preotul are o potrivire tuse înainte de a putea spune cuvintele “soț și soție”, și Minnie Driver, care oferă o performanță delicios amar ca Naomi, sora lui Nat, murmurele la sotul ei, “Eu dau un an . ”

Incadrand cuplul este o trupa veselă de caractere din PlayBook I Give It a Year. Nu este Danny, cel mai bun prieten a lui Josh, interpretat de mult timp partenerul de creatie Ricky Gervais lui, Stephen Merchant. Danny aduce “discursul nepotrivit om mai bun” la un nou nivel de stangacie, și va trebui să întreb despre caracterul lui Josh că ar alege o astfel de cretin ca prieten. Naomi și soțul ei (Jason Flemyng), trăiesc într-o stare de dispreț reciproc spiralată. Când Nat solicită sora ei pentru sfaturi căsătorie, Naomi spune cu un zâmbet de susținere, “Bucurați-vă de ura.” Josh a ex-prietena Chloe (jucat de Anna Faris) este un ex-pat american care lucrează pentru o organizație de caritate lupta epidemii în Africa. Josh și Chloe au rămas prieteni, deși privirea consternat de pe fața lui Chloe timpul receptiei de nunta este elocvent de afaceri neterminate.

Josh este un romancier in I Give It a Year. El nu poate părea pentru a termina următoarea sa carte și își petrece zilele situată în jurul a juca jocuri video. Nat funcționează ca un executiv într-o agentie de publicitate, și este competentă și condus. Există o critică de clasă în film I Give It a Year. Nat spune cineva că ea a fost obișnuit de conducere Ferrari, și Josh reprezintă o “Volvo”, și, mai degrabă despicably, “doar am nevoie pentru a fi la volanul unui Volvo pentru o vreme.” Nu există nici o luna de miere. Instantaneu la căsătorim, Nat clocotește cu resentimente despre locuri de toaleta fiind lăsat și care ia gunoiul. Înainte de Nat și Josh ajunge aniversarea lor de un an, acestea sunt în cupluri de consiliere, un dispozitiv folosit pentru a încadra povestea. Ca artificial ca dispozitivul este, Olivia Colman este isteric ca amărât-urăște om cupluri consilier.

Prin slujba ei, in I Give It a Year – Primul an de căsnicie, Nat întâlnește Guy, un alt american, care este în căutarea pentru companie de produse de curățare a re-brand. Guy este jucat de Simon Baker, care briza prin intermediul filmului cu aceeași ușurință și cu insistență romantică energia om de lider pe care el a adus la minunat și sub-evaluat “ceva nou.” Nat nu informează Guy că este căsătorită; De fapt, ea ia scos inelul ei în prezența lui. Crede flirta cu el s-ar putea ajuta sa cui contul, dar, de asemenea, omul este frumos, urban și pare să “obține” ei. E un Ferrari, cu alte cuvinte. Guy trece la o instanță într-o scenă ridicolă care implică un violonist rătăcitor, și doi porumbei albi fâlfâind care, din păcate, sunt zboară în jurul într-o cameră în care există un zbârnâit imens ventilator de tavan. Dezastru rezultă. Guy și Nat începe o flirt sălbatic in I Give It a Year, și Josh și Chloe se trezesc atrași unul de altul din nou. Nat și Josh decide constituirea Guy și Chloe pe o dată, pentru că ar fi o idee bună, nu? Cuplurile dublu-data, toate în timp ce arunca priviri dorul în diagonală peste masa de biliard.