Gustul razbunarii – Dead Man Down (2013) Online Subtitrat


Regia: Niels Arden Oplev
Actori: Dominic Cooper, Franky G, Terrence Howard, Isabelle Huppert, Colin Farrell
Anul: 2013
Gen: Drama, Crima, Actiune
Durata: 118 minute
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Gustul razbunarii – Dead Man Down

Victor (Colin Farrell) este unul din oamenii de bază ai lui Alphonse (Terrence Howard), cel mai temut gangster din New York și cel din cauza căruia și-a pierdut familia. Atunci când primește sarcina de a-l găsi pe cel care îi amenință șeful, Victor o cunoaște pe Beatrice (Noomi Rapace), încă una din victimele lui Alphonse. Întâi prin seducție și apoi prin șantaj, Beatrice îl convinge pe Victor să o ajute să se răzbune pe omul care i-a provocat suferință, oferindu-i astfel și lui șansa de a răzbuna moartea soției și fiicei sale. Uniți de aceeași dorință, cei doi pun la cale un plan pe măsura inamicului lor. Toți cei implicați riscă să fie eliminați.

Regizorul Niels Arden Opley se află la o nouă colaborare de succes cu Noomi Rapace. Care, alături de Colin Farrell, face un rol memorabil în thrillerul provocator Dead Man Down: Gustul răzbunării.

Doua inimi frante care isi regasesc linistea impreuna.

Filmul este despre un inginer foarte motivat dupa tragedia care ia adus suferinta si decide sa se razbune dar in planul lui simplu mai apare si o frumoasa stilista care il gaseste atractiv si il scoate la o intalnire ca apoi sa ii ofere o misiune. Ea doreste ca el sa il omoare pe cel care ia provocat ei suferinta
E un film de actiune si plin de suspans unde totul merge conform planului pana in momentul in care el se indragosteste