Efecte adverse – Side Effects (2013) Online Subtitrat


Gen: Crima, Drama, Mister
Producator(i): Scott Z. Burns
IMDB: 7.1
Regia: Steven Soderbergh
Actori: Rooney Mara, Channing Tatum, Jude Law, Catherine Zeta-Jones


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Efecte adverse – Side Effects

Emily (Rooney Mara) și Martin (Channing Tatum) formează un cuplu de invidiat, care duce o viață luxoasă și lipsită de griji, până când el este arestat pentru fraudă și condamnat la 4 ani de închisoare.

După ispășirea pedepsei, Martin este întâmpinat de o soție total schimbată, aflată la limita depresiei și cu tendințe de sinucidere. Astfel, Emily ajunge la psihiatru (Jude Law), care îi recomandă un tratament aflat în fază experimentală. După ce aparent efectele secundare o fac să își ucidă șoțul, psihiatrul ei încearcă să afle dacă această crimă este într-adevăr accidentală sau un plan bine pus la punct.

Side Effects, cea mai recentă lucrare de aparent inepuizabilă Steven Soderbergh, incepe a spune o poveste doar pentru a schimba brusc unelte pentru a spune un complet diferit. Problema este că prima poveste este de departe mai interesant în timp ce cea de a doua doar devine mai neverosimil. Cu fiecare scenă trece. Rezultatul este un film care este destul de watchable. Dar nu destul de trăiește până la promisiunea de deschidere intrigant.