Dealuri însângerate 2 – The Hills Have Eyes 2 (2007) film online subtitrat

Regia: Martin Weisz
Actori: Reshad Strik, Jessica Stroup, Ben Crowley, Eric Edelstein, Derek Mears
Anul: 2007
Gen: Groaza, Thriller
Durata: 89 minute
IMDB: 5.1

O femeie-forțat să rasa mutant captive copii-da nastere unui mort in “Dealuri însângerate 2”. Ea este apoi ucisă de lider mutant Papa Hades (Michael Bailey Smith) pentru a fi în măsură să furnizeze urmași sănătoși. Mai târziu, oamenii de știință care lucrează în deșertul New Mexico sunt atacate de Letch.

Un grup de Armata Garzii Nationale din training sunt trimise în deșert pentru a aprovizioneze oamenii de stiinta, care au fost de lucru pentru Statele Unite, Departamentul de Aparare privind instalarea unui sistem de supraveghere (implicit a fi un rezultat al evenimentelor din primul film “Dealuri însângerate 2”). Soldații sosesc pentru a găsi tabăra aparent abandonat, și în afara contactul radio imposibilă din cauza topografiei. În cazul în care operatorul de radio, Spitter (Eric Edelstein), preia un apel de primejdie slab, sergentul (Flex Alexander) organizează o misiune de căutare și salvare, lăsând în urmă Napoleon (Michael McMillian) și Amber (Jessica Stroup).

Partidul de căutare descoperă corpul mutilat de un om de stiinta in dealuri, în timp ce Amber și Napoleon trageți un alt om de stiinta mutilat și pe cale de dispariție din toaletă portabil. Pe drum să se alăture grupului Amber este atacat de stabber (Tyrell Kemlo), dar un Mickey întoarce (Reshad Strik) l secții off. Așa cum Napoleon capturile, Mickey este tras într-un bolț-gaura și ucis. În același timp, trupele rămase sunt atacate de Letch, și sergentul este ucis accidental de foc prietenos Spitter lui in “Dealuri însângerate 2”. Napoleon și Amber reuni cu grupul, dar Spitter este ucis de un mutant nevăzut sabotarea de viteze sa rapel ca ceilalți încearcă să-l reducă în jos pe deal. Cu uneltele lor rămasă furat ei sunt obligați să încerce să găsească o altă cale în jos.

Trupele rămase localiza curând ofițer de comandant, care a devenit dezechilibrat din evenimentele recente. El îi avertizează planurilor de mutanti de a capta femei pentru reproducție și ucide toți ceilalți. El comite suicid apoi după spunându-le singura modalitate de pe deal în jos este prin peșteri miniere. După ce grupul ucide stabber, Missy este capturat și dus în peșterile miniere de Chameleon.