Dark Circles (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Groaza
Regizori : Paul Soter
IMDB: 5.1
Scenaristi : Paul Soter
Actori : Ashley Braud, Brett Beoubay, Philippe Brenninkmeyer


Am crezut întotdeauna că a avea un copil a fost cel mai inspaimantator o persoană poate experimenta. Gandeste-te: esti aduce o viață nouă în lume, veți fi forțat să schimbe complet modul în care trăiesc și să se comporte, și este de până la tine pentru a păstra copilul în viață. Ce ar putea fi mai infricosator in Dark Circles, decat a avea un alt viață se bazează pe tine pentru a supraviețui? Ei bine, noul Dark Circles film inchis original închis arată luptele de a fi un parinte nou intensificate de activitate inexplicabile, ceea ce face toată “a avea un copil” lucru pare ca cel mai puțin de grijile unui părinte in Dark Circles.

Dark Circles este regizat de Paul Soter Broken Lizard faima, și urmează părinții nou Penny (Pell James) și Alex (Jonathon Schaech), deoarece acestea se adapteze la noua lor situație, precum și noua lor casă în mediul rural. În timp ce Penny se teme că lipsa ei de experiență și relația slabă cu mama ei va afecta modul în care ea părinții fiul ei, prietenul ei muzician întrebări Alex au să renunțe la viața în orașul în care a interpretat cu o bandă locală. Rezervari respective cuplului despre schimbările din viața lor le are deja pe margine, dar în care fiecare dintre noi parinti incepe vedea lucrurile în casa lor, ei nu sunt siguri ce să creadă. Pe deasupra, fiul lor se oprește de dormit toata noaptea, lăsând părinții epuizat și aproape în imposibilitatea de a funcționa pe tot parcursul zilei.

Deși povestea Dark Circles se concentrează pe ambii părinți și luptele ei trebuie să depășească, cercurile intunecate petrece mult mai mult timp pe Penny și luptele ei interne si externe cu a fi un nou mama. La început, Penny este prea nervos despre sosirea iminentă copilul ei; ea are coșmaruri despre a nu fi capabil să-l protejeze, iar ea pune sub semnul întrebării abilitățile de îngrijire a prietenul ei chiar înainte de naștere. Este foarte clar că Penny vrea să aibă familia pitoresc și fi mama perfecta; Cu toate acestea, atunci când începe să se întâmple lucruri ciudate, ea începe sub semnul întrebării sanatatea ei și aproape își pierde încrederea în sine, și relația ei cu Alex. În mijlocul de a se simți în jos fizic și mental, Penny găsește ei interioara “urs mama” și se confruntă cu răul care amenință familia ei, dovedind că nimic nu poate veni între o mamă și copilul ei. James strălucește în rolul ca o nouă mamă încercând să dau lucrurile menținând în același timp sanatatea ei într-o situație dificilă de viață. În timp ce Schaech este acceptabilă deoarece ea semnificativă parte, performanțele sale James “, care poartă film și face să te simți epuizare și durerea ei ca ea navighează prin maternitate in filmul Dark Circles.

Împreună cu performanța lăudabilă de la James, director Soter strălucit în capacitatea sa de a crea unele scene înfiorător care nu se bazează pe sperie salt tipice sau o supra-abundență de gore. El a stabilit un ritm de film care a permis publicul să simtă tensiunea dintre personaje, precum și o atmosferă stranie care te-a făcut întrebarea dacă ceea ce am vazut a fost real sau doar o halucinație a cuplului. Acestea fiind spuse, care se încheie simțit s-au grabit si anti-culminant. M-am simțit ca un arc frumos a fost legat pe partea de sus de tot, ceea ce face luptele personajelor au trecut prin simt mai puțin importantă. Nu a fost un final groaznic, dar m-am simtit familiar și previzibil. Dar, doar pentru că nu-mi place finalul Dark Circles nu înseamnă că nu-mi place filmul.