Company of Heroes (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Razboi
Producator(i): David Reed
IMDB: 5.1
Regia: Don Michael Paul
Actori: Tom Sizemore, Chad Michael Collins, Vinnie Jones


In Company of Heroes, de Crăciun 1944, soldații aliați crede Războiul a fi toate, dar peste, chiar ca s-au întâlnit cu rezistență de moarte, ci doar sporadice și lumină. D-Day a dovedit un succes și Germania era stors din nou în Europa Centrală atât din Est și Vest. Cu toate acestea, Hitler nu a fost destul de pregătit să renunțe la efortul de război. El a planificat o ofensivă finală, important să recupereze portul Anvers, o ofensivă care ar duce la Bătălia de la Bulge rece. El nu a făcut acest lucru fără speranță, cu toate acestea, planul său de a prelungi războiul a fost doar un șiretlic pentru a cumpăra timp pentru a dezvolta un devastator joc-changer. Atunci când un grup de soldați – inclusiv un trăgător începător (Chad Michael Collins) și un veteran (Tom Sizemore) – sunt trimise pe o misiune de vacanta presupune ușor de ofițerul lor comandant (Neal McDonough), ei vin sub foc intens, dar a gestiona a respinge atacul inamic. La scurt timp după, ei fac o descoperire uimitoare: germanii sunt de lucru pe o armă super-care ar putea transforma foarte bine valul de război în favoarea lor in Company of Heroes. Împotriva cote – și judecata lor mai bine – oamenii se angajeze într-o misiune adânc în spatele liniilor inamice, pentru a preveni pe naziști de la terminarea lucrărilor la arma lor judecata de apoi și aducerea războiul a pământ american.

Company of Heroes face bine să echilibreze modul de abordare a genului de război în care nu se glorifica violenta, dar, de asemenea, nu face imposibilă stomac in filmul Company of Heroes. Este o abordare care combină o fațadă autentic cu un sentiment de aventura gung-ho și bătălii arma o multime de bine organizate, care vin adesea, dar nu excesiv. Filmul este destul de sângeros – există o mulțime de răni grave și mai multe-churning intestinale acte de victime din timpul războiului – dar Company of Heroes păstrează acel sentiment de zdrobitoare, escapism moment bun care utilizează războiul ca un fundal pentru cinema distracție, mai degrabă decât istoria strict lecţie. Există o intensitate bună a scene de acțiune; filmul Company of Heroes face uz de handheld cam subreda și puțin mai repede si fotografie indraznet să-i dea un apel vizual Saving Private Ryan-stil care a devenit standardul de facto, dar, în același timp, nu pierde recursul său clasic ca de război simplu film Company of Heroes de acțiune. Company of Heroes nu uimi drum prin, nici nu conduce acasa un sentiment de inutilitate sau disperare acoperite în gresie dure. În schimb, este o distracție, rapid-paced aventuri prin ultimele zile de război, a făcut dintr-un complot care combină unele noi și elemente de ficțiune, atât cu adevărat încercat și-setările film de război și stiluri.

Dincolo de capacitățile sale ca un film de acțiune de divertisment, Company of Heroes în mare parte de masterat subtilitatile de acțiune dezvoltare personaj de film și teatru. E o camaraderie distributie amendă, în formă în parte de un scenariu bun, dar și performanțe bune. Gen veteran Tom Sizemore nu aduce doar experiență în spatele pe trăgaci și în timp de război, dar setarea o prezență ecran dominantă că motive filmul Company of Heroes atât în ​​acțiunea sa cea mai intensă și momente dramatice de calitate ambele. Chad Michael Collins este fantastic ca copilul prototip care a obligat să se maturizeze peste anii sub foc. Filmul Company of Heroes suferă sub povara unui personaj negativ în mare parte cufundată care exemplifică nebun stereotipe genul nazist asta e tot despre superficial și fără un indiciu de dezvoltare dincolo de “rău.” Apoi, din nou, există motive pentru care e un stereotip și de ce este dramatic eficace: se face pentru o folie încă periculoasă și absolut antipatic simplu pentru eroii. Asta nu mai funcționează întotdeauna în considerare caricatura masiv care a devenit un fel, dar Company of Heroes capacitatea de a ochiurilor de plasă de acțiune hardcore cu un underbelly subtil jucaus face mai mult decât o recreere de divertisment istorică strictă și o casă potrivită pentru un personaj negativ unidimensională . Filmul face, de asemenea, utilizarea unor efecte digitale mai mici-end – explozii false cu aspect botul și explozii și fum și o secvență de bombardament rula aproape de sfârșitul care face uz de o flotă de aeronave digitale – care întrerup uneori fluxul de film cu o lipsa uimitoare de polish mijlocul un film altfel foarte frumos cu aspect și autentic artizanale. În total, Company of Heroes face pentru un ceas interesant, bine echilibrat, care ar trebui să satisfacă publicul de bază de la început până la sfârșit, negii și toate.