Ceruri întunecate – Dark Skies (2013) Online Subtitrat


Regia: Scott Stewart
Actori: Dakota Goyo, Marion Kerr, J.K. Simmons, Keri Russell, Josh Stamberg
Anul: 2013
Gen: Groaza, SF, Thriller
Durata: 97 minute
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Ceruri întunecate – Dark Skies

Lacey și Daniel Barret au un mariaj fericit și locuiesc în suburbii cu cei doi fii ai lor. Viața le este tulburată după ce o serie de fenomene stranii încep să se întâmple pe proprietatea lor: lumini ciudate, o invazie de păsări sinucigașe și o prezență inexplicabilă care le pătrunde în casă. Lucrurile se complică și mai mult în clipa în care pe corpul fiului lor mai mic apar o mulțime de vânătăi. Se pare că o prezență extraterestră deghizată în om intenționează să îl răpească pe băiat.

In sfarsit un film care isi vede lungul nasului si nu depaseste o lungime decenta de 1h37min. Un film mediu spre bunicel.

Intr-adevar, nu e un horror per-se, asa cum intelege lumea genul ala axat special pe sperieturi. Tensiunea tine mai mult de suspansul creat, de mister, asteptare, necunoscut, dar si de trairile psihologice ale unor oameni de rand. Si nu o face rau. Filmul aduce a “Signs” cu Mel Gibson, avand multe asemanari cu acesta din 2002.

Insa as zice ca e cu o clasa mai jos. Povestea nu prea e inteligenta si nici nu cauta sa fie. Lipsa de explicatii logice se ascunde bine in ideea ca habar n-avem ce fac extraterestrii si ce vor (si nu sunt prea multe indicii la care sa rumegi), asa ca trebuie sa luam lucrurile ca atare. Te lasa sa vrei mai mult, dar in final esti nevoit sa te multumesti cu ce ai.