Breşă de securitate – Breach (2007) film online subtitrat

Regia: Billy Ray
Actori: Caroline Dhavernas, Jonathan Potts, Laura Linney, Chris Cooper, Tom Barnett
Anul: 2007
Gen: Biografie, Drama, Crima
Durata: 110 minute
IMDB: 7.1/10 din 40564 voturi

Eric O’Neill (Ryan Phillippe) este un tânăr angajat FBI desemnat să lucreze sub acoperire ca un funcționar de Robert Hanssen (Chris Cooper), un agent senior i se spune este suspectat de a fi un deviant sexual. Hanssen a fost rechemat de la un post detaliu la Departamentul de Stat la sediul FBI aparent pentru a conduce o nouă divizie specializata in Information Assurance in Breşă de securitate.

Inițial, Hanssen insistă pe o formalitate strictă între cei doi bărbați. El șine frecvent împotriva birocrației de FBI și reclamă faptul că doar cei care în mod regulat “trage tunuri” sunt luate în considerare pentru poziții de conducere în locul celor, ca si el, care sunt implicați în probleme vitale de securitate națională. El cheamă sisteme de tehnologie a informației Biroului învechit și deplânge lipsa de coordonare și schimbul de informații cu alte agenții de informații in filmul Breşă de securitate.

În cele din urmă, Hanssen devine un prieten și mentor la O’Neill și ia un interes personal în el și soția lui Juliana (Caroline Dhavernas), care este suspect de Hanssen și resents intruziuni lui. Un catolic devotat, care este, de asemenea, un membru al Opus Dei, Hanssen îndeamnă O’Neill, Breşă de securitate, un catolic expirat, și secular soția sa de origine est-german pentru a deveni biserică activi. O’Neill gaseste nici o dovada de Hanssen duce o viata dubla secreta si dezvolta un respect tot mai mare pentru șeful său, așa că se confruntă cu handler său în atribuirea sub acoperire, Kate Burroughs (Laura Linney), și ea recunoaste ca acuzațiile de devianță sexuale sunt doar o considerare secundar. Hanssen este suspectat de spionaj pentru Uniunea Sovietică și Rusia de ani de zile și de a fi responsabil pentru moartea a agenților care lucrează pentru Statele Unite. El află că directorul FBI Louis Freeh este lider personal ancheta.

În timp ce FBI-ul ar putea aresta Hanssen sub acuzații mai puțin, doresc să-l prind într-un act de spionaj, astfel încât acestea să-l amenințe cu pedeapsa cu moartea pentru trădare și, eventual, să-l induce să divulge informațiile care le-a compromis. O’Neill este obligată să obțină date de la Hanssen lui Palm Pilot și păstrați-l în timp ce ocupat agenți FBI căuta dispozitive auto și a plantelor de ascultare sub acoperire sale în ea.