Barbati in negru 3 – Men in Black 3 (2012) Online Subtitrat


Regia: Barry Sonnenfeld
Actori: Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin
Anul: 2012
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
Durata: 106 minute
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Barbati in negru 3 – Men in Black 3

În Barbati in negru 3 – Men in Black 3, agenții J (Will Smith) și K (Tommy Lee Jones) revin… în timp. J a văzut o mulțime de lucruri inexplicabile în cei 15 ani petrecuți împreună cu oamenii în negru, dar nimic, nici măcar extratereștrii, nu l-au lăsat mai perplex decât partenerul lui teribil de sucit și morocănos. Dar atunci când viața lui K și soarta planetei sunt puse la grea încercare, Agentul J va trebui să se întoarcă în timp pentru a îndrepta lucrurile. J descoperă că în univers există secrete pe care K nu i le împărtășise niciodată – secrete care se vor dezvălui treptat pe măsură ce J acționează în echipă cu tânărul agent K (Josh Brolin) pentru a-și salva partenerul, agenția și viitorul omenirii.

Columbia Pictures prezintă, în asociere cu Hemisphere Media Capital o producție Amblin Entertainment în colaborare cu Parkes+MacDonald Image Nation, un film regizat de Barry Sonnenfeld, Bărbați în negru 3. Rolurile principale sunt interpretate de Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin, Jemaine Clement, Michael Stuhlbarg și Emma Thompson. Regia îi aparține lui Barry Sonnenfeld. Producătorii sunt Walter F. Parkes și Laurie MacDonald.

Scenariul este semnat de Etan Cohen și se bazează pe o poveste din volumul de benzi desenate Malibu Comic, de Lowell Cunningham. Producătorii executivi sunt Steven Spielberg și G. Mac Brown. Imaginea a fost realizată de Bill Pope, ASC, iar scenografia de Bo Welch. Montajul îi aparține lui Don Zimmerman, A.C.E., iar muzica lui Danny Elfman. Designerul de costume este Mary Vogt. Efectele de machiaj extraterestru sunt realizate de Rick Baker.