Abraham Lincoln (2012) Film Online Subtitrat


Regia: Timur Bekmambetov
Actori: Dominic Cooper, Anthony Mackie, Erin Wasson, Joseph Mawle, Robin McLeavy
Anul: 2012
Gen: Actiune, Fantezie, Groaza
Durata: 105 minute
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Abraham Lincoln

Abraham Lincoln analizează viața secretă a celui de-al 16-lea președinte american și povestea nespusă care le-a modelat națiunea. Realizatorii vizionari Tim Burton și Timur Bekmambetov (regizorul filmului “Wanted”) contribuie cu o voce proaspătă la știința sângeroasă privind vampirii, imaginându-l pe Lincoln drept cel mai mare vânător de vampiri din istorie.

Ca și Burton, Bekmambetov pictează pe o pânză imensă, prezentând imagini uimitoare din punct de vedere vizual. Ideea centrală și ingeniozitatea l-au atras pe producătorul de film rus, care a declarat: „Am reacționat imediat la poveste, deoarece era atât de limpede, simplă și puternică”.

Are interesant acest film; care ni-l prezinta pe cel mai mare presedinte american; parerea mea; intr-o ipostaza inedita – a vanatorului de vampiri.

Nu pot sa zic prea multe despre acest film atat de bizar ca subiect; deocamdata. Nu inteleg de unde a aparut ideea ca Lincoln ar fi vazut macar un vampir vreodata; dar sa mai si vaneze…
In Romania s-ar putea face un film cu titlul “Traian Basescu: Vanator de maidanezi; moguli sau mineri “. altul: “Stefan cel Mare: Vanator de turci” ori; preferatul meu: “Vadim Tudor: Vanator de unguri” este de nepretuit.

Chiar astept cu interes acest film atat de misterios prin prisma subiectului ciudat.